Në Shkodër ka nisur cikli I diskutimeve “Në gjurmët franceze në Shkodër”. Në këtë takim të parë ishte I ftuar shkrimtari, gazetari dhe diplomati Luan Rama I cili foli për lidhjet e Shkodrës me Francën.

Dhurata Hoxha, drejtuese e Aleancës Franceze në Shkodër dha më tepër detaje në lidhje me ciklin e studimeve ndërsa vlerësoi prezencën e shkrimtarit Luan Rama në Shkodër.

Në këtë takim morën pjesë studentë dhe nxënës të gjimnazeve në Shkodër ndërsa u diskutua mbi lidhjet e konsujve francez në periudha të ndryshme dhe përshtypjet që ato kanë lënë për këtë qytet në librat e tyre.

 

 

Artikulli paraprakISH SHKOLLA VETERINARE, MBETURINAT TË HEDHURA NË TOKË
Artikulli tjetërMINISTRAT E BE-SË MIRATOJNË LËVIZJEN PA VIZA PËR KOSOVËN. JA KUR HYN NË FUQI VENDIMI