Perfaqesues te ministrise se ceshtjeve vendore, ekspertë të USAID, dhe drejtues vendore ne Shkoder, Lezhe, Kukes dhe diber, jane mbledhur se bashku ne Hotel Colosseo per diskutuar ate i cili për momentin është tema kryesore e ditës, ligji per organizimin dhe funksionimin e qeveriesjes vendore.

Keshilltari i ministrit per ceshtjet vendore, Enea Hoti, fillimisht ka shpejguar ate cfare sjell ligji dhe ne cfare faze jemi aktualisht. 

EKSPERTË TË FUSHËS PREZENTË NË KËTË TAKIM KONSULTATIV

Peter Clavelle, drejhtori i projektit, i pranishem ne kete takim, evidentoi rendesine e ketij ligji, tashme pas ndarjes territoriale te vendit. 

Gjate ketij takimi eshte diskutuar gjeresisht ne lidhje me ato cfare sjelle ky ligj, kompetencat e reja qe do te kene bashkite e reja te vendit, por edhe kompetencat te cilat jane tashme te hedhura ne leter dhe presin miratimin nga parlamenti shqiptar.

Artikulli paraprakSHIROKA: FATURAT E OSHEE, PROBLEM ADRESAT E SAKTA
Artikulli tjetërVOLTANA ADEMI: PËR LIGJIN TË DËGJOHEMI, JO THJESHT TË FLASIM