HOTI: LIQENI I SHKODRËS, BETONIZIMI DHE BYPASS-I PROBLEMET EMERGJENTE. Ne diten boterore te mjedisit Forumi Shqiptar per Liqenin e Shkodres beri nje prezantim te situates mjedisore ne Qarkun e Shkodres duke konkluduar ne nje perkeqesim te gjendjes sa i takon biodiversitetit .

Ky forum i ben thirrje cdo qytetari, cdo biznesi, cdo organizate per te mbrojtur mjedisin nderkaq kerkon qe mjedisi te jete pika kyce e programeve elektorale qe po shpalosen nga kandidatet. Liqeni i Shkodres, betonizimi ne vend te gjelberimit, bypassi i Shkodres e shum probleme te tjera te mjedisit ishin ne fokus te dites se sotme nderkaq kerkohet nderhyrje emergjente per zgjidhjen e situates.

Artikulli paraprakPSE DUHET TË VOTOJMË PËR KANDIDATET NË GARË NË SHKODËR
Artikulli tjetërBAZHDARI: KEMI NJË PROGRAM PËR ZHVILLIMIN EKONOMIK TË SHKODRËS