ISHP, SENSIBILIZIM NËN MOTON “TË JETOSH ME SKIZOFRENI” TË JETOSH ME SKIZOFRENI .

ISHP dhe DRSH ka organizuar kete te hene prane qendres komunitare te shendetit mendor ne Shkoder nje aktivitet sensibilizues ne kuader te dites boterore te shendetit mendor nen moton “te jetosh me skizofreni”Objektivi i ketij aktiviteti eshte sensibilizmi i masve te gjera te popullsise per mosdiskrimimin e personave me probleme mendore dhe mbi te gjitha mbeshtetjen perkundrejt ketij kontigjenti. Ne qyetin e shkodres funksionon prej vitesh qendra komunitare prane poliklinikes se specialiteteve e cila ofron disa lloje sherbimesh per personat me probleme te shendetit mendor

 

 

 

 

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/La7Itan7V18?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakNGËRÇI POLITIK, JAHJAGA JEP ALARMIN
Artikulli tjetërBOSNJE, FITOJNË NACIONALISTËT