DRSH TAKIME KËSHILLUESE ME FËMIJËT E SHKOLLAVE. Ne diten boterore te shendetit oral zyra e promocionit dhe edukimit shendetesor prane DRSH ne Shkoder ka realizuar takime keshilluese me nxenesit e klasave fillore dhe femijet e kopshteve.

Gjate ketij takimi infermiere, stomatologe dhe specialist te DRSH demostruan per femijet menyrat se si duhet te kujdesemi dhe te mbrojme dhembet, keshilla teper te nevojshme per moshen e tyre. Nga ana tjeter u shperndane fletepalosje me keshilla per higjenen e gojes po njekohesisht per ushqim te shendetshem

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/eTLLPmcGSng?showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]