EUIC,AKTIVITET ARTISTIK PËR FËMIJËT E SHKODRËS.Ne ditën botërore te te drejtave te femijeve EUIC ne bashkepunim me disa shoqata te tjera qe operojne ne qytetin e shkodres per mbrojtjen e zbatimin e te drejtave te femijeve dhe shtepine e femijes parashkollor kane organizuar nje aktivitet artistik  ne lulishten “Vaso Kadia” me disa nga femijet e qytetit .

Me 20 Nentor te vitit 1989 u nenshkrua Konventa e Kombeve te Bashkuara per te drejtat e femijeve prandaj ky 20 nentor shenon 25 vjetorin e nenshkrimit te kesaj konvente

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/DDIyC96tveQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSHERR ME THIKA, PLAGOSEN TË RINJTË
Artikulli tjetërKONFERENCË PËR TË DREJTAT E FËMIJËVE