ASNJË AKTIVITET NË SHKODËR, TEATRI “MIGJENI” MBYLL DYERT! Edhe ky 27 mars qe shenon diten boterore te teatrove e gjen teatrin Migjeni te heshtur. Asnje aktivitet te pakten sa per te kujtuar kete dite dhe lavdine e ketij teatri nder vite nuk eshte realizuar ne qytetin e shkodres. “Duke bërë teatër, mësohemi ta shohim atë që është e dukshme po nuk e shohim, sepse nuk kemi shprehi për ta parë.

Eshte kjo pjesë e porosisë ndërkombëtare me rastin e Ditës botërore të teatrit dite e cila kujtohet ne te gjithe boten me aktivitete te shumta por ne shkoder ndodh e kunderta teatri mbyll dyert