SELGJEKAJ: MBROJTJA MË E MIRË ËSHTË KONSUMI I MADH I UJIT. 13 marsi shënon Diten Boterore te Veshkave, e cila organizohet çdo vit te enjten e dyte te muajit mars. Kjo dite ka per mision te rrise ndergjegjesimin per rendesine e veshkave dhe shendetin ne pergjithesi ne kete kuader zyra e promocionit dhe kujdesit shendetesor prane DRSH Shkoder ka realizuar nje aktivitet informues.

Fletushka me informacion u shperndane per komunitetin diten e sotme me qellim rritjen e ndergjegjesimit dhe rritjen e nivelit te informimit ne masat e gjera per tu mbrojtur nga keto semundje po njekohesisht per ti zbuluar ato ne stade te hershme qe kurimi te jete me efektiv.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/JzasGXC3Osw?showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]