Te gjithe kunder semundjes se shekullit, Sides.Drejtoria e Shendetit Publik ne bashkepunim me EKO Mendje dhe me mbeshtetje te Bashkise Shkoder, Partneriteti Lokal Shkoder,

Organizuan ne kete 1 dhjetor aktivitetin sensibilizues “Garojme me AIDS”, nje “gare” kunder kesaj semundje te tmerrshme duke treguar se te gjithe jane kunder saj. Manjola Laloshi pergjegjese e zyres hiv aids prane drsh shkoder shprehet se mesazhi eshte I qarte ndaj bashkpunimi I nje sere institucioneve tregon bashkimin qe komunitetit duhet te kete ndaj kesaj semundje duke e parandaluar.Perfaqesues te EKO-MENDJE se bashku me drejtues te Drejtorise rajonale te shendetit realizuan pedalimin me bicikleta ne pjeset kryesore te qytetit, pedalim i cili nisi nga bashkia shkoder per te perfunduar tek zona e njohur me emrin truma.Gjate ketyre demonstrimeve nuk munguan bluzat e logos se AIDS dhe fletushka, per ti treguar njerezve qe te gjithe se bashku duam te parandalohet AIDS duke i bere thirrje opinionit publik qe ato qe te cilet kane kete semundje t’i qendrojme sa me afer duke i ndihmuar.

Artikulli paraprakRESTAURIM PËR ARKIVËN E AMORTIZUAR TË BASHKISË SHKODËR
Artikulli tjetërKRYQI I KUQ DHE SHKOLLAT E MESME NISMA KUNDËR HIV-AIDS