Në kuadër të 12 Qershorit, Ditës Botërore Kundër Punës së Fëmijëve, pranë Qendrës Komunitare “Për familjen” nr.5, u organizua aktiviteti ndërgjegjësues për mbrojtjen e fëmijëve nga puna e paligjshme dhe shfrytëzimi i tyre.

Aktiviteti i zhvilluar sot, nga Bashkia e Shkodrës në bashkëpunim me Terre des Hommes, nëpërmjet aktiviteteve të ndërthurura me aktrime, recitime, vjersha nga fëmijët dhe lojërat psiko-sociale, përçon mesazhin, “Jo punës dhe shfrytëzimit të fëmijëve, Po arsimit cilësor”.

Artikulli paraprakFËMIJA GJENDET I PAJETË NË NJË GROPË UJI
Artikulli tjetërMERR FLAKË MAKINA , NUK KA DËME NË NJERËZ