FËMIJËT FESTOJNË MES LOJRAVE MUZIKËS DHE PIKTURËS. Ne diten boterore te femijeve edhe femiijet ne qytetin e Shkodres gezuan mes lojrave, muzikes, piktures dhe aktiviteteve te tjera te shumta qe kishte realizuar .

Bashkia e Shkodres ne bashkepunim me shkollen “Miqesia” dhe “Abc” Femijet performuan muzike per femijet ndersa edhe pikturuan ate cfare u mungon apo do dinin te kishin ne qytetin e tyre, deshira te cilat ne vazhdim Bashkia e Shkodres do i kete parasysh per ti realizuar.

Artikulli paraprak“AARHUS” SHPËRNDAN POSTERA PËR MBETJET SPITALORE
Artikulli tjetër“HAXHI SHEH SHAMIA” NË SHTËPINË E FËMIJËS