2600 MATURANTË “PUSHTOJNË” QYTETIN, 100 NXËNËS EKSELENTË. Maturantet e qytetit te Shkodrës, kane pushtuar sheshin para bashkisë se Shkodrës. Ato kane festuar ditën e tyre, ditën e maturanteve. Nje aktivitet I organizuar për te dytin vit me radhe nen kujdesin e Drejtorisë Rajonale te Arsimit ne Shkoder.

Drejtori I këtij institucioni Kadri Ymeri, evidentoi rendesine dhe simbolin qe keto maturante I dhëne qytetit. Por nga ana tjetër edhe maturantet e eskseleces kane përshëndetur te pranishmit. Nje feste për qytetin, por një feste për gjithsecilin nga maturantet te cilët tashme hedhin një tjetër hap ne rrugën e gjate te dijes.