Myftiu i Shkodrës imam Muhamed Syatri në ditën botërore të Paqes bëri thirrje që të angazhohemi për të mbrojtur tokën nga zjarret e zaptimet si dhe të ndahemi nga politikat shkatërrimtare.

Myftiu i Shkodrës kritikoi bashkinë Shkodër për festaën e birrës në qendër të qytetit duke e cilësuar si mbrëmje të dëmshme me alkool e drogë për të rinjtë.

Deklaratat myftiu i Shkodrës i bëri pas një aktiviteti me të rinjtë në xhaminë e Medresesë në këtë qytet.

Artikulli paraprakZJARRET, PROBLEM RRUGICAT E PARKIMET DYSHE
Artikulli tjetërI VARFËR, POR KAMPION BOKSI