BAZHDARI: VETËM RINIA I JEP JETË IDEVE DHE ASPIRATAVE PËR TË ARDHMEN. Ne ditën e Verës, pervec urimit tradicional, te rinjtë kane uruar njeri tjetrin edhe per nje iniciative te re, që zë fill në Shkoder. Cati Foundation Youth, një forum rinor i cili është themeluar sot për tiu bashkuar iniciativave rinore te qytetit te Shkodrës.

Presidentja e Fondacionit, Cati Foundation, zonja Keti Bazhdari, në prezantimin e këtij forumi të pagëzuar si forumi për Shkodrën, ka deklaruar se të rinjtë janë shpresa për të ardhmen. Por kjo ditë vere ka pasur edhe një risi të vecantë për këta të rinj, më një udhëtim në liqenin e Shkodrës, dhe në një festë të veçantë, ku është kënduar dhe kërcyer për orë të tëra, dukë iniciuar në këtë mënyrë një iniciativë e cila pritet të zgjerohet edhe gjatë ditëve të ardhshme.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/QZp6Et1LLhs?showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]