Në kuadër të kësaj dite , Qendra e Informimit të Bashkimit Evropian në Shkodër

, organizoi një aktivitet me praninë e shkollës së mesme “Shejnaze Juka “, seksoni Bilingue Italisht-Shqip “28-Nëntori “ dhe seksioni frëngjisht –shqip ”Oso Kuka’’ , ku prezent ishin nxënës dhe mësues të cilë paraqitë punimet e tyre që kishin zhvilluar. Drejtuesja e kësaj qendre shprehet se shqipëtarët dhe kryesisht nxënësit dinë të paktën dy gjuhë të huaja , përvec gjuhës amtare . Kjo është dicka pozitive pasi nxënësit njihen me shumëllojshmëri kulturash.

Artikulli paraprakRANA E HEDHUN, SEKUESTROHEN 285 MIJË m2 TOKË
Artikulli tjetërASFALTOHET RRUGA VUKATANË – GURI I ZI