Dita europiane e gjuheve eshte titulli i aktivitetit te mbajtur ne ambientet e zyres se BE-se ne Shkoder me studente dhe profesore te shkollave te qytetit.

 

Nxenesit e shkollave te qytetit paraqiten disa nga arsyet konkrete mbi rendesine e mesimit te gjuheve kryesore europiane.

Artikulli paraprakDITA EUROPIANE E GJUHEVE
Artikulli tjetërLIGJI PËR GJOBAT, GJYKATA EUROPIANE E QUAN TË PADREJTË