26 shtatori përkon me ditën evropiane të gjuhëve të huaja. Në kudër të kësaj date të shënuar, departamenti I romanistikës në fakultetin e “Gjuhëve të huaja” organizoi takimin me temë “Perspektivat e punësimit përmes gjuhëve të huaja” ku morën pjesë pedagogë të këtij fakulteti, drejtor të institucioneve kulturore në Shkodër dhe jo vetëm.

Përfaqësues të njohur të fushës akademike dhe asaj të biznesit nga Shqipëria dhe Franca referuan mbi perspektivat e punësimit përmes gjuhëve të huaja të aplikuara, si një mundësi e frytshme për një integrim të studentëve në tregun e punës.

Artikulli paraprakEKSPOZITË PËR IDENTITETIN SHPIRTËROR
Artikulli tjetërKLERIKU: NDAL EMIGRACIONIT, PO SHPOPULLOHEMI