Në kuadër të ditës ndërkombëtare të fëmijëve, bashkia Shkodër organizoi një panair ku promovoi shërbimet sociale për fëmijët. Drejtorja Arlinda Bilali ka dhënë një mesazh në këtë ditë deklaroi se në bashkëpunim me institucionet përgjegjëse do të punohet për zbutjen e fenomenit të shfrytëzimit të fëmijëve, të cilët janë të shumtë në Shkodër.

Në bashkëpunim me qendra komunitare po punohet për ofrimin e kushteve sa më të mira për fëmijët në qytetin e Shkodrës.

Gjatë aktivitetit u organizuan aktivitete të ndryshme, me në qendër fëmijët të cilët u përfshinë në aktivitete muzikore dhe lojëra të ndryshme.

Artikulli paraprakNGJARJET NË KUVEND, REAGON RAMA: I FUTËN FJALORIN DHE SJELLJET E RRUGËS NË POLITIKË
Artikulli tjetërNË JANAR NIS PUNËSIMI I INVALIDËVE