22 shtatori shenon diten pa makina e megjithate vetem si slogan.

Qarkullimi i automjeteve ne Shkoder ka vijuar pa nderprerje, po ashtu kaosi dhe trafiku ne akset kryesore. Megjithate ajo qe shton absurdin e situates eshte fakti se edhe ne kete dite rruget te cilat duhet ti perkisinin normalisht kembesoreve dhe atyre qe zgjodhen bicikleten u bllokuan nga parkimi i parregullt i mjeteve.

Nje situate e tille risjell ne vemendje permormancen e dobet te policise rrugore dhe asaj bashkiake, e gjithashtu mungesen e ndergjegjesimit te drejtuesv ete automjeteve , te cilet qartazi i tremben vetem gjobes dhe jo logjikes. Ndersa padyshim qe nje mungese ndergjegjesimi e tille, ne nje dite si kjo , ne nje qytet si shkodra i cili ka tradite perdorimin e bicikletes ngjan shemtuar me shume se kurre.

Artikulli paraprakBOMBULAT E GAZIT, SA RREZIKOJMË?!
Artikulli tjetërHYSA: KAMPIONATI I VËSHTIRË, PO PËRGATITEMI FORT