‘Rrofshin heroinat…’ Me këto brohoritje dhe duartrokitje gratë naftëtare i japin fund grevës së urisë dhe në këto momente po dalin nga ambientet për të shkuar në shtëpi.

Në orën 18:00 të pasdites së sotme kryeministri Edi Rama do të shkojë vetë në Ballsh, ku do të zhvillojë një takim me një përfaqësi te tyre, me shpresën për zgjidhje përfundimtare.