ANGONI: KJO ËSHTË NJË FESTË SHUMË E RËNDËSISHME PËR QYTETIN E SHKODRËS. Ne kete forme eshte permbyllur edhe karnavali I ketij viti ne qytetin e Shkodres.

Me djegien e dordolecit tradicional qe I jep fund se keqes, dhe atyre problemeve te cilat shkodranet po I shoqerojne cdo dite. Drejtori i Teatrit migjeni, shprehet se ky aktivitet eshte teper I rendesishem per shkodranet, duke u lidhur ngushte edhe me historine dhe traditen e qytetit te Shkodres. Per disa ore me radhe, grupet e shkollave te qytetit te Shkodres kane performuar ne sheshin kryesor, ne pritje edhe te dordolecit gjigand qe iu bashku numrit te madh te pjesmarresve ne kete dite te dyte te karnavaleve, e cila ashtu sin je dite me pare solli alegri dhe hare ne rruget e Shkodres.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/LMB0X3IPgTc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]