Kryeministri Edi Rama ka mohuar lajmin se do të rriten taksat për biznesin e vogël.

Përmes një mesazhi në Twitter, kreu i qeverisë shqiptare pohon se taksimi për këto biznese nuk do të ndryshojnë deri në vitin 2029.

REAGIMI I RAMES
Një LAJM I RREMË ka marrë dhenë: Rama do të taksojë biznesin e vogël! Ne jemi partia që e bëri Shqipërinë të vetmin vend në Europë me taksë zero e me TVSH zero për Biznesin e Vogël dhe kjo (e kemi thënë) nuk do të ndryshojë deri në vitin 2029!Të tjerat janë tutkunërira mediatike!