Maqedonasit dhe mbështetës të VMRO-së vazhdojnë të mos e pranojnë Talat Xhaferin si kreun e ri të Kuvendit të Maqedonisë. Por, nuk kanë të ndalur as kërcënimet ndaj politikanëve dhe zyrtarëve shqiptarë në Maqedoni.

Këtë herë, në një koment të publikuar në Facebook, një qytetar ka paralajmëruar vrasjen e kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferit, ku shkruan: “Asgjë s’ka përfunduar! Talat Xhaferi do të vritet në Kuvend”, ka shkruar një komentues,