Partia Demokratike ka dërguar në KQZ, kërkesën për regjistrimin e kandidatëve të saj për tri bashkitë, në kuadër të zgjedhjeve të pjesshme të 6 marsit.

Bëhet fjalë për bashkinë e Durrësit të Lushnjes dhe Shkodrës.

Nderkohe perfaqesuesi ligjor i PDK Marash Logu ka bere me dije se kane dorezuar ne KQZ, dokumentacionin zyrtar të kandidatëve të Partia Demokratike e Shqipërisë: Xhemal Bushati në Shkodër, Luan Haka në Dibër, Ymer Marku në Vorë, Ferdinand Saraci në Rrogozhinë, Luan Hoti në Durrës dhe Indrit Sefa në Lushnjë.