Termeti ne vetvete nuk eshte nje mekat. Mekat eshte njeriu i cili nderton ne vende te pasigurta nga inxhinier e arkitekt qe marrin nje diplome gjithsesi e me pas kemi jete te pafajshme.

Femijet qe jane krijesat me te pavetedijshme dhe qe nuk kane si te mbrohen humbin jeten ne menyre te pafajshme. Per qellime perfitimi ndertohen keto streha aspak te sigurta.

Te lutemi per ata qe jane ende nen germadha dhe familjet e atyre qe kane humbur te dashurit e tyre. Nuk duhet ta humbim asnjehere shpresen tek Zoti dhe te lutemi sa me shume qe kjo situate te kaloje.