Dorëhiqet kandidati i Frymës së Re Demokratike në Pukë Astrit Kuçi. Përmes një videomesazhi Kuçi thotë se jep dorëheqjen nga kandidimi në mbështetje të kandidatit të PS-së, Paulin Luli.

Madje fton “të gjithë anëtarët dhe simpatizantët e FRD-së, votuesit që janë prononcuar për mua të mbështesin kandidaturën e zotit Luli” Përmes një postimi në facebook Luli falenderon Kuçin dhe i bën thirrje “të gjithë simpatizantëve të FRD që të votojnë numrin 2 si alternativën më të mirë për veten, për të gjithë Shqipërinë!