Mirenjohje trajnerit te volejbollit Artan Kalaja Mbasi ringriti dhe drejtoi me sukses 30 vjet ekipet e te rinjeve dhe te rriturve te volejbollit shkodran dorehiqet Artan Kalaja

. SK ” Vllaznia ” i eshte mirenjohes punes se palodhur plot sakrifica e suksese trajnerit te Artan Kalaja ne sherbim te volejbollit shkodran e atije kombetar- shkruan ne rrjetet  sociale, Shefi i Sport Klub Vllaznia Mark Krroqi.