Kryetari i Partisë Social Demokrate Tom Doshi zhvilloi një takim me banorë të Shirokës në Shkodër duke premtuar një zhvillim të mëtejshëm të zonës ndërsa ftoi banorët që të votojnë PSD-në dhe kandidatin e PS Benet Beci.

Deputeti i PSD Gledis Çeliku tha se pika turistike e Shirokës për 30 vite është lënë në harresë nga pushteti vendor.

Përfaqësues politik dhe banorë të Shirokës shprehen se kreu i PSD Doshi është garanci për investimet në atë zone.

Banorët e Shirokës deklaruan se do të japin mbështetjen e tyre për PSD-në për këshillin bashkiak si dhe kandidatin socialist Beci.