Jo shume larg, madje vetem pak kilometra ne mes dy qyteteve Shkoder dhe Koplik, pikerisht ne fshatin Grizhe te njesise administrative Gruemire ne Bashkine M.Madhe, gjenden dhe relike te poems se mjerimit Migjenian,

Jane realitete keto te cilat duket se nuk vihen re nga pushtetaret aktual qofshin ne Bashkine M.Madhe apo edhe ata te drejtorise rajonale te sherbimit social. Gjithesesi kamera e Star plus tv, ju sjell ne qender te  vemendejes se lotet e kesaj gruaje te vetmuar dhe pa perkrahje jane nje apel, jane si nje grusht I fuqishem Migjenian, per te trokitur sado pak ne ndergjegjen e drejtuesve te Bashkise M.Madhe, apo edhe te atyre te Sherbimit Social ne Qarkun Shkoder. Fife Danaj shprehet se prej 5 muajsh nuk ka marre asnje ndihme e cila gjate bisedes me gazetarin e Star Plus Tv, shtrin doren e meshires ndaj pushtetit vendor apo edhe biznesit. Nderkaq Besim Burgaj, komshi I te mushuares tregon se prej vitesh jeton ne kete menyre ku te ftohtit qe eshte jashte, hyne brenda, po keshtu edhe shiu qe  bije nuk ndalohet nga kjo cati thuajse e zbuluar.