Kryetari I shoqatës së ish- të përndjekurve politikë në Shkodër, Zenel drangu ka deklaruar se buxheti prej 10 milionë dollarë për dëmshpërblimin e familjarëve të të pushkatuarve dhe ish të burgosurve politik është I pamjaftueshëm. Drangu kërkon që ministria e financave të rrisë buxhetin deri në 30 milionë dollarë.

Kryetari Drangu tregon edhe kategorite qe perfitojne.

Prej muajsh ka nisur shpërndarja e këstit të radhes nga ministria e financave, por për shkak të burokracive, familjarët e të pushkatuarve dhe ish- të burgosurve nuk po arrijnë të marrin dëmshpërblimet.

Artikulli paraprakBECI TAKON MINISTRIN E KOSOVËS: HEKURUDHA SHQIPËRI-KOSOVË DO TË KALOJË NË SHKODËR
Artikulli tjetër“REFLEKTIME MBI LETËRSINË SHQIPTARE DHE DIASPORËN”