SHOQATA E TË PËRNDJEKURVE POLITIK SHPRESON TEK VOLTANA ADEMI. Nuk jemi ndjere te perfaqesuar me keshillin e ri pasi kryetari i partise demokratike Lulzim Basha na premtoi 4 poste te perndjekurish ne listen e partise demokratike per shkodren .Kjo eshte deklarata e kreut te shoqates se ish te perndjekurve Zenel Drangu i cili nenvizon se I vemti qe eshte ne kete liste fillip guraziu perfaqeson me teper partine sesa shoqaten tone.

Sa i takon kryetares se re te bashkise, Drangu shprehet optimist per vemendjen qe do te kene te perndjekurit vecanarisht ne fushat sociale sic mund te jete strehimi dhe punesimi I kesaj kategorie. Shoqata e te perndjekurve poltike Shkoder pavarersisht pozicionimit te saj te deklaruar me partine demokratike here pas here ka qene kritike dhe ka shprehur haptazi problematikat qe e shoqerojne kete kategori prej vitesh.