ARVIZU: DUHET TË BASHKËPUNONI PËR TË ARRITUR REZULTATE. Ambasadori i SHBA, Aleksander Arvizu ka kërkuar nga politika shqiptare bashkëpunim per reformën ne drejtësi duke rekomanduar edhe 6 pika kryesore qe kjo reforme te jete e suksesshme

Ndërsa kreytari i Gjykatës Se Larte Xhezair Zaganjori, ne fjalen e tij vuri theksin tek pavarësia e Sistemit te Drejtësisë me qellim rikthimin e besimit te qytetareve tek ky sistem.Ne tryezën për reformën ne drejtësi, nga te gjithë aktoret u cilësua domosdoshmëri gjithëpërfshirësja dhe bashkëpunimi mes mazhorances dhe opozitës.

Artikulli paraprakMITROVICË, ARRESTOHEN 3 SHTETAS
Artikulli tjetërF1, HAMILTON SFIDON ROSBERG NË AUSTIN