KANDIDATJA E MAZHORANCËS ËSHTË NDALUR NË LAGJEN XHABIJE DHE VASIL SHANTO. Drejtimi I duhur per Shkodren, por shpaloset ne cdo zone te qytetit te Shkodres. Keti Bazhdari kandidatja e mazhorances per Bashkine e Shkodres, eshte ndalur ne dy zona te rendesishme ne Shkoder, prane lagjes Xhabije dhe ne Lagjen Vasil Shanto ne lulishten prane fakultetit juridik ne Shkoder.

Gjate ketyre takimeve kandidatja Bazhdari u shpreh se shkodra ka nevoje te largoje ideologjine e vjeter dhe te shoh drejt aspiratave te zhvillimit. Vete banoret kane garantuar zonjen Bazhdari per mbeshtetjen e plote per ti dhene shkodres Drejtimin e Duhur. Nje program I detajuar qarte, I cili tashme po prezantohet ne cdo lagje te shkodres dhe me gjere, me nje vision te qarte dhe me nje aspirate europiane te ketij qyteti qe meriton me shume zhvillim