KANDIDATJA E MAZHORANCËS ËSHTË NDALUR NË LAGJEN XHABIJE DHE VASIL SHANTO. Drejtimi I duhur per Shkodren, por shpaloset ne cdo zone te qytetit te Shkodres. Keti Bazhdari kandidatja e mazhorances per Bashkine e Shkodres, eshte ndalur ne dy zona te rendesishme ne Shkoder, prane lagjes Xhabije dhe ne Lagjen Vasil Shanto ne lulishten prane fakultetit juridik ne Shkoder.

Gjate ketyre takimeve kandidatja Bazhdari u shpreh se shkodra ka nevoje te largoje ideologjine e vjeter dhe te shoh drejt aspiratave te zhvillimit. Vete banoret kane garantuar zonjen Bazhdari per mbeshtetjen e plote per ti dhene shkodres Drejtimin e Duhur. Nje program I detajuar qarte, I cili tashme po prezantohet ne cdo lagje te shkodres dhe me gjere, me nje vision te qarte dhe me nje aspirate europiane te ketij qyteti qe meriton me shume zhvillim

Artikulli paraprakRADOVANI: DUHEN 2.3 MLN EURO NË “MARK LULA” PËR KANALIZIMET
Artikulli tjetërKELMEND, KRYEKOMUNARI: PO RRITET NUMRI I TURISTËVE