Konkurset shkollore në kuadër të 75-vjetorit të çlirimit të vendit kanë përfshirë shumë nxënës të shkollave të mesme në qarkun Shkodër. Bardhok Pulaj, drejtor rajonal I arsimit Lezhë u shpreh se këto konkurse kanë plotësuar të gjitha pritëshmëritë e tij për nga angazhimi dhe rezultati pozitiv I nxënësve në qarkun e veriut.

Sipas drejtorit të arsimit, këto aktivitete kanë shërbyer edhe për të krijuar një bashkëpunim më të madh mes shkollave të qarkut.

Drejtori I rajonal I arsimit Bardhok Pulaj ishte pjesëmarrës në aktivitetin letrar “Ditët e Mjedës” që u organiua në fshatin Kukël të bashkisë Vau Dejës.