I ftuar në emisionin Tonight në Star Plus Televizion drejtori I policisë vendore të Shkodrës Ervin Hodaj u shpreh se këtë vit rreth 2.8 milionë turistë kanë hyrë nga katër pikat kufitare të vendit tonë dhe gjithsej afro 930 mijë automjete, pra rreth 600 mijë më shumë se në 2022 sipas të dhënave të policisë kufitare. Hodaj tha se ka patur një angazhim të madh të forcave policore për të parandaluar ngjarjet kriminale apo edhe konfliktet gjatë sezonit turistik.

Artikulli paraprakEFEKTET E LUFTËS SË RE, SI NDIKON SITUATA E TENSIONUAR EDHE NË SHQIPËRI
Artikulli tjetërTONIGHT – 10.10.2023