VIZITA DHE URIME KANË BËRË EDHE DREJTUESIT VENDOR DHE KRERËT E PARTIVE POLITIKE NË SHKODËR.

VENDORËT VLERËSUAN SAKRIFICËN E KËSAJ DITE TË RËNDËSISHME DHE KËSAJ FESTE TË MADHE SIÇ ËSHTË KURBAN BAJRAMI. PO ASHTU DEKLARUAN SE KJO DITË FESTE TË SHËRBEJË PËR TË QENË MË SHUMË TË BASHKUAR ME NJËRI-TJETRIN.