AKTIVITET PËR DITËN BOTËRORE TË LIBRIT KUSHTUAR SKËNDER DRINIT. Ne kuader te aktiviteteve per diten boterore te librit kete te marte u realizua ne sallen e bibliotekes se universitetit aktiviteti “Drini pertej dy koheve” kushtuar vepres dhe jetes se shkrimtarit te mirenjohur Skender Drini.

Nderkaq nuk munguan edhe emocionet e pranise ne kete aktivitet te zonjes Drini. Skender Drini me vepren e tij vijon te jete prezent mes miqve, kolegeve, studenteve dhe lexuesve te tij nderkaq eshte pjese teper e rendesishme e letersise ne vendin tone duke mos munguar keshtu ne aktivitetet me te rendesishme letrare ne Shkoder dhe me gjere.