Kandidatja partisë Demokratike në Vau Dejës Klomentina Drini vijoi takimet derë më derë në zonë e Bushatit duke u njohur nga afër me problematikat e tyre .Gjatë bashkëbisedimit me banorët u vu në dukje problematika e shumtë në infrastrukturën rrugore në këtë zonë.

Politika e amortizuar e gjithë këtyre viteve në bashkinë e Vau Dejës do të ndryshojë pas 14 majit ku bashkia do jetë në shërbim të komunitetit dhe jo peng i politikës premtoi Klomentina Drini.

Banorët premtuan mbështetje për zonjën Drini si e vetmja alternative e së Djathës në Vaun e Dejës .