ISH-MINISTRI I EKONOMISË DHE ENERGJETIKËS DRITAN PRIFTI, DEKLAROI PAS MARRJES NË PYETJE NË DREJTORINË E POLICISË SË TIRANËS SE NUK E NJEH BASHKËSHORTEN E KASTRIOT ISMAILJAT DHE SE ME ISH ADMINISTRATORIN E KOMPANISË DIA KA RRETH 12 VITE PA U TAKUAR. AI MOHON FAKTIN QË TË KETË FOLUR ME ISMAILJAN PËR ÇËSHTJEN E ARBITRAZHIT NDAJ QEVERISË.

Artikulli paraprakRRETHI ÇIKLISTIK, NIS ETAPA E TRETË SHKODËR-BURREL
Artikulli tjetër“SHPËRDORIMI I DETYRËS” 9 ISH –ZYRTARË TË VELIPOJËS NË PRANGA