SOKOLI: 13.700 TURISTË VIZITUAN KALANË ROZAFA NË MUAJT MAJ-QERSHOR. Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare, Shkodër po kujdeset maksimalisht per mbarevajtjen e turizmit ne kalane Rozafa.Keshtu shprehet Pergjegjesi I sektorit te Parqeve Arkeologjike prane kesaj drejtorie Helidon Sokoli I cili shprehet se per muajt maj-qershor numri i vizitoreve shkoi ne shifren 13.700 .

Dita e premte karakterizohej nga numer I larte turistesh Ruse dhe Ceke por kishte edhe shqiptare te cilit kishin ardhur nga krahina te ndryshme. Pergjegjesi Helidon Sokoli thekson se ne krahasim me vitin e kaluar ka nje renie te numrit te turisteve te huaj kjo si shkak i konflikteve poltike ne vendet e lindjes sepse qyteti i Shkodres ne baze te te gjitha statistikave vizitohet kryesisht nga popullsia e ketyre vendeve .

Artikulli paraprakRRITEN TEMPERATURAT, NË MURIQAN KA RADHË !
Artikulli tjetërMIQTË: RAMIZ RAMA JO VEÇ AKTOR POR EDHE PERSON I PËRSOSUR