BASHKËPUNIM MES INSTITUCIONEVE PËR PARANDALIMIN DHE MBROJTJEN E VIKTIMAVE TË TRAFIKIMIT. 

DRSH zyra e sherbimit psikosocial-shendeti mendor  kane organizuar kete te enjte nje prezantim ne kuader te javes antitrafikimit me teme “rendesia e mjekut te familjes ne raportimin e viktimave te mundshme apo viktimave te trafikimit. Kjo nisme eshte mbeshtetur edhe nga prefektura e shkodres, drejtoria e sherbimit social dhe dar.Qellimi I ketij aktiviteti eshte bashkepunimi mes institucioneve per parandalimin dhe mbrojtjen e viktimave te mundshme apo viktimave te trafikimit njekohesisht publikimi I nje numri ku te gjithe mund te raportojne falas raste te dyshimit te trafikimit.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/5byBILGRslw?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSERBI-SHQIPËRI, UEFA SHTYN VENDIMIN PËR NESËR
Artikulli tjetërHARPER: SULMET NGA TERRORISTËT