DITA BOTËRORE KUNDËR VETËVRASJES, SENSIBILIZIM PËR ZHDUKJEN E FENOMENIT
Zyra e promocionit dhe ajo e shendetit mendor prane DRSH kane organizuar kete te merkure nje fushate sensibilizuese per parandalimin e fenomenit te vetevrasjes ne kuader te 10 shtatorit dites boterore kunder vetevrasjes.

Per te gjithe qytetaret jane shperndare fletepalosje te shumta te cilat tregojne se cfare eshte fenomeni i vetevrasjes, shkaqet te cilat derivojne ne kryerjen e ketij akti dhe mbi te gjitha si mund te mbrohemi nga shfaqja e mundshme e simptomave depressive te cilat I paraprijne aktit te vetevrasjes.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/QwpQZBsLI6Y?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakALBIN KURTI DIALOGON ME SERBINË
Artikulli tjetërFORMIMI PROFESIONAL, DIPLOMOHEN 50 TË RINJ