NË PRAG TË SEZONIT TË DIMRIT ASKUSH NUK ËSHTË KUJTUAR PËR KËTË ZONË.

Konfliketet politike mes këshilltarëve të majtë dhe atyre të djathtë, në Dukagjin të Shkodrës kanë penalizuar për 11 muaj familjet që marrin ndihmë ekonomike, si dhe ata të paaftësisë. Janë mbi 600 familje te cilat jane peng i politikës vendore. Por nga ana tjeter, sot kur temperaturat kane nisur te ulen gjithnje e me teper, apeli I drejtohet qeverise shqiptare qe te hedhe syte ndaj zones se Dukagjinit, pasi dimri e gjen te papergatitur.Ndërsa kanë trokitur në dyert e shtetit, kryepleqtë e Dukagjinit i janë drejtuar mediave:Historia në Dukagjin po përsëritet për shkak të mosmarrëveshjeve politike mes këshilltarëve të dy kampeve kundërshtare.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/qyKqWsNg2g0?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“LIGJI PËR ISH-TË PËRNDJEKURIT JO I DUHURI”
Artikulli tjetërBASHKIA SHKODËR BASHKËPUNIM ME KINËN