SHYTI: NJË STUDIM MONOGRAFIK PËR HISTORINË E DUKAGJINIT.Libri “Dukagjini, rrugëtim në gjenezë” i autorit Luigj Shyti është promovuar ketë te shtune ne Biblioteken “Marin Barleti”, ky libër filloi si një nisme, si një ide, një rrugëtim qe kërkon rrënjet e vendlindjes se tij.

 

Ne faqet e para te librit shkruhet se “ Kudo qe te jeni e ngado qe te shkoni vendin dhe prejardhjen tuaj kujtoni” e ne fakt eshte ky laitmotivi qe shoqeron gjithe studimin e bere per realizimin e ketij libri duke germuar apo gjurmuar ne histori per gjenezen e Dukagjinit.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/lNwJ0RYriyc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakGJYSËMFINALJA E SHKODRA FEST
Artikulli tjetërKISHA KATOLIKE NIS VITIN E RREGULLTARËVE