Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, ka publikuar një video në llogarinë e tij në Instagram, ku promovon nismën “Ballkani i Hapur”.

Në video publikohen pamje nga takimet e presidentit serb me kryeministrin Edi Rama dhe kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, duke shijuar nga një gotë verë bashkë.

“Përparimi kërkon paqe, stabilitet, kufij të hapur dhe vizion për të ardhmen. Jam i sigurt që “Ballkani i Hapur” ka të ardhme. Nuk mund të ndalosh njerëzit që duan të punojnë bashkë, të cilët luftojnë për të gjitha parimet mbi të cilat është bazuar Bashkimi Europian, si liria e lëvizjes së mallrave, shërbimeve, kapitalit dhe njerëzve”- shkruan Zaev në video.