Dy doganierë që janë kapur duke bërë fushatë elektorale janë zyrtarët më të fundit të denoncuar nga Ministria e Financave në Prokurori.

Ata janë janë Adriatik Hamza, punonjës i doganës Tiranë dhe Misto Kano, punonjës i doganës së Kakavijës. Sipas Ministrisë së Financave, Hamza dhe Kano janë përfshirë në mënyrë aktive në fushatë në elektorale në mënyrë të drejtpërdrejtë duke shkelur lgjet në fuqi. Edhe njëhërë tjetër Minsitria e Financave i ka bërë thirrje punonjësve në institucionet e varësisë që të zbatojnë me korrektësi, detyrat funksionale në përputhje me legjislacionin në fuqi.