Dy persona kanë humbur jetën si pasojë e motit të keq që ka përfshirë territorin e Greqisë.

Siç raportojnë mediat greke në Athinë shkollat do të qëndrojnë të mbyllura edhe ditën e hënë për shkak të problemeve nga moti me shi dhe stuhi.

Si pasojë e shirave është bllokuar në të dyja anët autostrada Athinë-Korint, pranë Elefsina, dhe rrugën e vjetër që lidh dy qytetet.

Autoritetet thonë se autostrada për në Athinë pritej të hapet më vonë, ndërsa aksioni për në Korint midis orës 12-1 pasdite.

Probleme nga moti i keq pati edhe në Selanik.