Një çift që ishin duke ndenjur ulur në një stol, papritur janë bërë pjesë e rrjetit me një video virale.

E gjitha ndodhi për shkak të veprimit të gruas kundrejtë burrit të saj. Në video shihet se gruaja përpiqet të hapë telefonin e burrit, i cili e kishte me “Face ID”.

Ajo e ndjek burrin duke u përpjekur t’ia vërë telefonin në fytyrë, por ai nuk pranon dhe vijon ndjekja.

Burri ngrihet nga stoli dhe mbron fytyrën ndërsa ajo vazhdon ta ndjekë rreth e përqark zonës.
Kjo lëvizje e veçan

të vazhdon për rreth shtatë sekonda, pasi gruaja e përplasë atë në tokë.
Ai vazhdon të mbrojë fytyrën, por më në fund gruaja e zhbllokon telefonin dhe vraporn, për të parë çka në të