Këtë të rezervon e diela ne Shkodër, e pikërisht në dalje te qyteti te Shkodres. Gjithcka eshte krijuar rreth ores 12 te se dieles, kur vargu i automjeteve i kalonte 2 km. Megjithese nje situate e perseritur, vargu i automjeteve krijon nje pamje aspak normale, pervec kaosit dhe stermundimit ne levizje te automjteteve me shtetas shqiptare apo te huaj .

Perballe kesaj situate, efektivet e policise, edhe pse ne gadishmeri qe me nisjen e sezonit turistik, nuk kane asnje alternative, pervec se drejtojne shoferet dhe ti bejne apel per durim. Sipas te dhenave nga blute e Shkodres, behet me dije se shkak i kesaj situate, ka qene fluksi i madh i automjeteve qe kane hyre ngaMuriqani, ne drejtim te Shkodres e per tiu drejtuar me pas destinacioneve te jtera ne Shqiperi